Home » Actualidad Júlia » Mundial de G. Rítmica

Mundial de G. Rítmica

Les catalanes Natàlia García i Julia Usón i l'andorrana Fiona Pallarès, camí de Montpellier on dilluns comença el campionat del món 


Les catalanes Natàlia García i Julia Uson ja són camí de Montpellier per disputar, a partir de dilluns i fins diumenge , el concurs individual dels Mundials de Gimnàstica Rítmica. Les dues esportistes tenen entre cella i cella obtenir el bitllet pels Jocs Olímpics de Londres de l'any vinent ja que les primeres 15 classifcades de les finals indivuals s'embutxacaran el preuat passaport. En cas de no aconseguir-ho, hi haurà una repesca en un preolímpic que es disputarà a finals de gener en el qual s'ofertaran cinc places més que seran nominatives i no pas per país.

A Montpellier es posen en joc nou títols: en individual, l’absolut, el de seleccions i els quatre per aparells (cercle, pilota, maces i cinta); i en conjunts, l’absolut i els dos per aparells (cinc pilotes i tres cintes/dos cercles).

La santfelieunca Julia Usón, de només 17 anys, ja té en el seu palmarès un subcampionat d'Espanya i acumula bones actuacions individuals a nivell internacional. Per la seva banda, Natàlia García (CR Penedès) arriba amb bones sensacions després del tercer lloc aconseguit, aquest setembre, en la primera edició de la Copa Elite.

La gimnasta del Club Rítmica Santfeliu i Natàlia García intentaran aportar el seu granet de sorra per tal que la selecció estatal de gimnàstica recuperi les bones sensacions que va ensenyar en els Jocs d'Atlanta quan es va proclamar campiona olímpica en el debut de l'especialitat en la cita. Després, però, el paper de la selecció estatal es va anar diluint sumant un desè lloc a Sydney, un setè a Atenes i a Pequin van acabar en l'onzena plaça.

Comments are closed.