Home » trofeos » Trofeo Barcelona Comarques Individual

Trofeo Barcelona Comarques Individual

Recomanacions MOLT IMPORTANTS!!!!

 

  • Seguiu en les recomanacions per arribar-hi i sobre tot aparcar en la zona propera al pavelló. Si no trobeu prou clar el mapa, heu d'aparcar els cotxes al costat del Centre de Salut.  Penseu que el matiex dia hi ha la F-1 a Montmeló, i també més de 1500 campistes  ( de la formula campus) al voltant del pavelló, per tant, serà molt difícil que trobeu aparcament per la zona del pavelló. És MOLT IMPORTANT, que aprofiteu el màxim de plaçes en cada cotxe.
  • Si prefereiu arribar en tren, l'estació queda a 200mts del pave, però penseu que els trens també arribaran plens de gent, sobre tot a partir de les 8/9 del matí. La línia que arriba a Montmeló és la que va a Granollers / Sant Celoni R2, i amb motiu de la F 1 hi ha trens cada 10 minuts.
  • Per no eternitzar la competició, l'inici serà a les 8 del matí, i començaran les categories més grans del nivell A.  Un cop acabi el nivell A, es farà una breu desfilada i entrega de medalles. Posteriorment començarem amb el nivell B. Si la dinàmica és la correcta, l'hora prevista d'acabar serà al voltant de les 15:30. Si la competició s'allarguès més del compte, coincidiria el final de la Formula 1 amb la sortida del pavellò... i a les hores, preneu paciència!!!!
  • No hi haurà servei de Bar!!!! ja que no disposem de pares suficients, per tant us recomanem que si voleu dinar o comprar entrepans per Montmeló, reserveu taula en algun dels bars que hi ha al voltant del pave.
  • Si per circumstàncies del tràfic o imprevistes, alguna gimnasta arribés tard, i el seu número de dorsal ja hagués pasat  JA NO PODRÀ COMPETIR!!!!
  • També us recordem que no es podrà menjar ni beure a la pista, i tampoc maquillar ni accedir al parquet amb talons.
  • No cal recordar que els vestuaris i la zona de competició és exclusiva per entrenadores i gimnastes, ELS PARES NO HI PODEN ESTAR
  • La organització NO es fa responsable dels objectes que es deixin al vestuari o a pista. Cada club haurà de tenir cura de les seves gimnàstes així com del seu material.
  • Un cop acabi el nivell A, no es permetrà cap aparell de gimnàstica a la pista ni cap gimnasta que ja hagi competit.

Crec que amb aquestes recomanacions farem que un dia tant complicat com el proper 12 de maig, es converteixi en un fantàstic dia de gimnàstica.

Comments are closed.